?

Log in

No account? Create an account
Muhveli
muhuve
.:.:..:. ... ::: .... ::.:.. .: ..:: ::: :....:
Back Viewing 10 - 20 Forward

"You roll 20" Success!
Lisää tästä myöhemmin postauksessa.

Joops. Oli taas semmosia päiviä ettei oikein meinaa saaha itteensä liikkeelle.
Aamulla olis ollu parit tunnit muttei jaksanu herätä ja viideksi ku lähti projektin pilotti-peliin nii ei sinnekään meinannu saaha itteensä. Onneksi Laura tarvi kyydin nii ei voinu skipata :D
Pilotti meni oikein mukavasti. Alun järjestelyt menee täysin uusiksi ja niitten juttuja pitää hio porukalla ihan tosissaan mutta ite peli meni täysin yli odotusten. Pelaajat tykkäs ja saatiin paljon hyvää ja rakentavaa kommenttia pelistä. Osa jutuista mitkä kusi oli jo tiedossa, esim. hahmoista jotka oli jouduttu muuttamaan viime tingassa, mutta yleisesti ottaen kirjotettu matsku toimi. Ainoastaan kolme viidestätoista oli sitä mieltä että hahmo oli hieman tylsä mutta näilläki oli hauska peli joten onnistuttiin aika hyvin omassa osuudessamme! Jatkoa odotellessa siis.

Ja nyt paluumatkaan ja kriittiseen onnistumiseen. Seuraavassa keskustelua autossa matkalla pois pelipaikalta.

-----

M: "Mitähän tuo räpsyttelee tuossa?"
L: "Onko sulla valot päällä?"
M: "Joo on ne...VOI SAATANA!"

*Tiukkoja väistöliikkeitä*

L: "Poroja!"
M: "Joo, sitä se siis välkytteli"
M: "Tais muuten mennä sarvet suht läheltä kylkeä"

-----

Näin. Sitä aina välillä ehtii unohtaa että asuu täällä metän keskellä korvessa jossa porotki mässyttää juttuja tienvarressa 4km keskustasta. Vauhtia oli semmoset 80km/h joten jälki olis saattanu olla aika rumaa ilman nopeita refleksejä. Tuuria oli ja hengissä selvittiin tälläkin kertaa. Pitääpä taas olla vähän varovaisempi tuolla liikenteessä :D

Jospa sitä leffaa vaikka tässä illan ratoksi alkais sitten katteleen...

Se kuuluu tililtä toivottavasti jo muutaman viikon päästä. Tänään nimittäin se yliopiston kirjotusprojekti on vihdoin kirjoitettu valmiiksi, enää tarvii pelätä täydellistä hylkäystä hahmojen ja maailmankuvan suhteen perjantain kokoukselta mutta ollaan optimisteja ja toivotaan että tykkäävät.
Ja koska tämä tienaaminen tapahtui Rollin avustuksella niin Lauran kanssa mietittiin että jotaki kivaa pitää keksiä, kattoo nyt mihin päädytään mutta Rollilaisille olisi tarkoitus tämä kiva suunnata :)

Kooma alkaa iskemään päälle joten voisi suoria nukkumaan, ei kerta kukaan edes pelaa scrabulousta mun kanssa :/

Current Location: Yritysmaailmoissa
Current Mood: accomplishedaccomplished
Current Music: Banco De Gaia - Touching the Void

Meinaa siis sitä että katottiin aivan liian monta zombie-leffaa illan aikana. Perjantaina se ajatus lähti tuopin äärellä. Mentiin puhumaan paskaa Grandeen alkuillasta mutta ku siellä alko soittamaan joku bändi Dion covereita, mikä ei sinänsä ollu paha asia, niin siirryttiin Holviin jossa sentään pystyi puhumaan toisen kanssa ilman että huutaa korvaan. Noh, siinä epämääräisiä juteltuamme Valtteri alkoi miettimään että mitäs huomenna lauantaina. Ensimmäinen idea oli luonnollisesti se paras eli zombie-leffoja koko ilta, paikaksi minun kämppä. Kukkiksella oli Trilogy of the dead ja minulla koneella 28 days later sekä 28 weeks later eli katsottavaaki riittäisi.

Kävin iltapäivällä kaupassa iltaa varten, naksuja pitää olla jos leffoja kattoo, ja perjantaina olin käyny palkkapäivän kunniaksi lidlissä josta tarttui reilulla 40e:lla ulkolaisia oluita ;)
Siinä sitten porukka valui kuuden maissa paikalle ja alotettiin ensimmäisenä klassikolla, Night of the Living Dead! Leffa oli hauska ja hörähdeltiinki tasaseen tahtiin kun leffantekijät olivat tehneet ilmiselviä mokia tai kun kaikki tappelu tapahtu hyvin hitaasti ja hassusti. Leffan jälkeen koitettiin myös kattoa DVD:n mukana tullutta Dance of the Dead -musiikkivideota mutta se oli liian psykedeelinen kokemus :D

Toisena päätettiin koittaa uudempaa ja ehkä hieman laadukkaampaa leffaa eli 28 days later... joka oliki ihan katottava, jopa hyvin tehty. Tämän leffan aikana ei kukaan tainnut nauraa ennen loppukohtausta jossa tuli vähän puun takaa se että Harrier-lentäjä puhui selvää suomea, tätä sitten kelailtiin ja koitettiin saada selvää muustakin kuin viimesestä lauseesta mutta kaikki muu radioliikenne jäi musiikin alle. Noh, illan wtf-asia koettu :)
28 days laterin jälkeen sitten palattiin Romeron kuolemattomaan trilogiaan ja vuorossa oli Dawn of the Dead. Valtteri meinasi että kyseinen raina saattaa olla hyvä koska uudisversio oli ainakin ollut ja tämän -76 tehdyn leffanhan perusteella se oli tehty. Pettymys olikin suuri kun leffa keskittyi enemmän parisuhteiluun ja tyyppien elämään ostoskeskuksessa kuin zombieden lahtaamisen. Muutama hauska kohtaus oli joten tämänkin leffan aikana sai naureskella mutta enemmän aikaa meni siihen että odotti että tyypit saa lootattua tarpeeksi stuffia huoneeseensa että alkavat kyllästymään ja kaipaamaan äksöniä. Loppu meni moottoripyöräjengiläisten pyöräilyä katellessa ja koko leffa loppu vähän hassusti. Mainittavia asioita leffasta oli ehkä epäuskottavammat maskit kuin ekassa osassa, värit aina auta asioissa, varsinkaan jos zombiesta tulee sininaamainen :D

Tässä vaiheessa päätettiin pitää taukoa ja porukka kävi hakemassa vahvistusta huoltikselta jotta jaksetaan kattoa ainakin yks leffa lisää.
Romero annos oli illan mittaan tullut täyteen noista kahdesta leffasta jo joten katottiin 28 weeks later... jonka toivottiin olevan enemmän toimintapainotteinen kuin edeltävä elokuva. Se täyttikin odotukset ainakin siltä osalta. Muutenkin ihan jees leffa vaikka jälleen kerran lapsinäyttelijät olivat aika perseestä. Tyttö oli nätti mutta ei sillä ollu ku se yks ilme suunnilleen koko leffan ajan ja poika osas olla välillä aika rasittava. Leffana kuitenkin toimi hyvin, ehkä sen verran hyvin että loppukohtauksen ennustama 28 months later vielä nähdään jossakin vaiheessa. Ehkä sillon patonginpurijat saavat tukehtua aamukahviinsa zombiet nähdessään ;)

Loppujen lopuksi ihan kiva ilta, tuli katottua vihdoin nuo 28-leffat jotka on ollu koneella vaikka kuin kauan ja vihdoin näki myös ne klassikot jotka aiheutti aikoinaan zombieleffojen boomin. Seuraavaa teemailtaa odotellessa, ehkä sillon katotaan jotaki aivan muuta. Itehän ehottelin jo ninja-leffoja mutta ilmeet kertoivat kaiken :D

Current Mood: indescribableindescribable
Current Music: Braiins. BRAINSS!

Hassua miten muutamassa päivässä aina fiilis hyppii jojona. Ensin oli aivan paska fiilinki ja nyt eilen ja tänään ollu niin hyvä olo että pelottaa.

Eilen oli siis hyvä päivä. Kaikki meni vähän niinku putkeen ja sai paljon aikaseksi. Rahaa on tulossa monestaki suunnasta joten velkaantuminenkaan ei paina päälle. Kävin sen kunniaksi palkittemassa itteeni hirveellä määrällä kaikkea hyvää kun japanin tunneilta pääsin pois.

Tänään on hyvä fiilis vaa parantanu. Nukuin oikeesti pitkään aikaan hyvän yön. Näin unia. En ole siis nähnyt pariin viikkoon minkäänlaisia unia. Unien kattelu oli nii kivaa että skippasin ne parit tunnit mitä koulussa olis tänään ollu ja uneksin 11 asti. Suurinosa unista oli hauskoja ja kaikki viihdyttäviä (sen mitä muistan) eikä edes yhtään painajaista!
Ainoa häirittevä osuus niissä oli Suskan esiintyminen hyvin monessa unessa. VOISITKO SUSKA VAIHTAA JONKU TOISEN UNIIN ENS YÖKSI! :D
Ei siinä mitään, kaikkea maan ja taivaan väliltä tuli nähtyä ja edes kaikki ei ollu k-18 matskua :D. Hyvä minä, alan vissiin oppimaan säädylliseksi uneksijaksi.
Kävin tänään myös töissä semmosen lepposan 5h vuoron joka seki meni nopeeta ja oli ihan kiva. Järjestelin pääsääntöisesti viikon kuorman hyllyihin ja olin jonkun verran kassalla. Eli oikein mukavaa.

Oli myös tarkotus lähtä salille kaheksalta mutta läskistyttää pitkästä aikaa nii etten tiiä tuleeko mentyä. Pumppia olis kyllä kiva koittaa nyt kun on taas paikat kunnossa... Kattelee nyt mihin sitä eksyy ;)

Current Location: Kivassa paikassa!
Current Mood: chipperchipper
Current Music: Iloinen hyminä korvien välissä.

Peli Ohi!
Joops, peli pelattiin ja hyvä peli oliki. Tykkäsin vaikka siinä kävikin muutamia sattumuksia ja en osaa oikeesti pelätä. Muutamat tilanteet aiheutti minullaki semmosen mukavan selkäpiitä riipivän hetken mutta kunnon pelkotilaa en saanu aikaan. Jatkoa myöhemmin kun saan kirjoteltua, nyt painun nukkumaan koska kello on kuusi aamulla :D

Current Mood: tiredtired

Joops, kuvittelin etten kyllä onnistu itteeni rikkomaan salilla. Se ei onnistunu sillon ku kävin reilun vuoden normi punttiksella mutta nyt onnistu ku kävin Bodypumpissa. Oikea olkapää joka on oikutellu pesäpallo ajoista lähtien meni nyt sitten rikki ihan kunnolla. Se ei vielä eilen pahemmin vaivannu pumpin jälkeen mutta tänään pacen jälkeen tuo tuntuu ihan kauheelta. Pitää jotaki keksiä kyllä tuohon että se paranee keskiviikkoon mennessä ku sillon olis seukki pumppivuoro mihin pääsis :D

Ei, ei minusta mikään himokuntoilija oo tullu. Muuten vaan ajattelin käydä viikon sisään 5 kertaa salilla, oon alkanu kiinnittämään enemmän huomiota siihen mitä syön ja ostin huvitteen kreatiiniäki tänään että jaksan paremmin reenata ;)
Huolestuttavaa asiassa on se ettei suklaa maistu enää...

Current Mood: sickRikki
Current Music: Soilwork - Disintegrated Skies

Minna, minä niin "rakastan" sua ku haastat kaikkeen paskaan :D
Noh, tehdään ku oon tämmönen kilttipoika...

----

Neljä työtä, joita olen elämäni aikana tehnyt:
1. Kioskintäti
2. Huoltamotyöntekijä (gasoa amiksille, jee!)
3. Kebabin myyjä
4. Remonttireiska

Neljä paikkaa, joissa olen asunut:
1. Mäntylä, Oulu
2. Kaakkuri, Oulu
3. Heinäpää, Oulu
4. Ounasrinne, Rollo

Neljä tv-ohjelmaa, joita tykkään katsella:
1. En (Kiitos)
2. Mä (Minna)
3. Kato (tästä)
4. Telkkaria. (vastauksesta :D)

Neljä paikkaa, joissa olen ollut lomalla:
1. Hua Hin, Thaimaa
2. Costa del Sol, Espanja
3. Puerto Rico, Canaria
4. Kööpenhamina, Tanska

Neljä internet-sivua, joilla käyn päivittäin:
1. LJ
2. Break.com
3. Facebook
4. Galtsu :/

Neljä lempiruokaani:
1. Kanaa punaisessa currykastikkeessa ja riisiä
2. Härän sisäfilepihvi
3. Paella
4. Maksakastike

Missä haluaisin olla juuri nyt:
1. Karibialla, risteilijän kannella.
2. Etelä-Suomessa
3. Baarissa kavereiden kanssa
4. Nukkumassa


Ja jatketaan ilkeällä linjalla eli haastetaan Riikka, Salla ja Emmi :D

Current Mood: annoyedannoyed
Current Music: Franz Ferdinand - Take me out

Noniin. Viikonloppu oli edellisessä ja seuraavaksi alkuviikkoa...

Sunnuntai meni ihan koomatessa siis, söin istuin koneella ja painuin suht aikasin nukkumaan.
Maanantai meni aikalailla ihmetellessä ja porukoita autellessa. Väänsin ruokaaki.
Paahdettua hirvenpaistia, kermaista riistakastiketta ja linssi-papupaistosta. Oli jopa hyvääki, kastiketta vain tuli hieman reippaasti, semmoset 2 litraa :D
Illalla kävin saunassa (kolmannen kerran sitten perjantain) ja loppu ilta meni leppoisasti koneella. Nukkumaankin menin ajoissa, tais olla univelkaa viikonlopulta.

Tiistaina kävin keskuspesulassa mutkan ja hain 4 lääkärintakkia Valtterille, tiiä sitten mitä lääkärileikkejä seki harrastaa kun noin monta takkia tarvitti :D
Heikki pääsi ennen neljää töistä ja aloin suunnistamaan sen luo mutta matkalla soitettiinkin Rautakirjalta ja sovin sitten ensimmäiset harjoitteluvuorot R-kioskille. Eli töitä on! Vihdoinki!

Heikin luona vaihdettiin vain autoa ja suunnattiin Jääliä kohti leipomaan kakkua. Homosteltiin koristeiden kanssa oikein kunnolla ja valittiin pinkkejä sokerisydämiä joita suunniteltiin laitettavaksi isomman sydämen sisään. Kaupasta Heikin vanhempien luo järven toiselle puolen ja kakkua tekemään.
Muuten kaikki toimi kuin junan vessa mutta kermavaahto-vadelmahillo täyte ei alkanut millään yhteistyöhön vaan jäi veteläksi. Sitä sitten siinä koitin liivatteella jäykistää mutta eihän siitä mitään tullu. Lopulta ehkä puolentoista sian jälkeen laitettiin täyte pakkaseen n. 20 minuutiksi ja johan alkoi tapahtumaan. Tuli semmosta hyydykettä että! Noh, kakku saatiin valmiiksi, suklaa pintaan ja sydämet suklaaseen ja ei meitä semmosen kakun kanssa ainakaa heteroiksi oltaisi haukkumassa :D

Viuh, Heikille johon Minnakin saapui pienen tovin jälkeen ja olisi varmaan lentänyt perseelleen jos ei olisi jo istunut kun näki meidän tekemän kakun. Syyhän tähän oli se Minnan synttäreiden pieleen meneminen viikonloppuna ja päätettiin vähän korvata asiaa. Tyttö oli ilmeisen tyytyväinen tähän :)

Siitä sitten lähes puoli kakkua tuhottuamme päätimme jokainen lähtä omille teillemme joten lähin ajelemaan. Piipahdin parin kaverin tykönä mutkaa ja pääsin lopulta Kaakkuriin siinä kahden jälkeen. Nukkuminen oli jo kiva juttu siinä vaiheessa.

Keskiviikko meni aika työntäyteisenä. Hajoitin ja korjasin kellarin portaat (isä oli jo astunut ylimmän rappusen rikki aikasemmin), nakeltiin isän kanssa takapihan romuläjä roskalavalle ja sain myös punnertaa n. 15 betonilaattaa sinne seuraksi. Siinä sitten syönnin jälkeen lähin ajelemaan Rolloa kohti. Matkalla kävin viemässä tavaraa taas mummon ja papan luo ja sain Kreetalta tuliaisia, suklaata ja kivan paidan. Nyt kämpillä pitäisi siis jaksaa tehdäkin jotaki mutta eipä taida tänään innostaa. Ehkä huomenna kun pakko alkaa olemaan :D

Current Location: Välillä kotonaki
Current Mood: amusedamused
Current Music: Bloodhound Gang - No hard feelings

Melkein viikohan siinä meni taas kun tuolla Oulun päässä kävi pyörähtämässä. Nyt pitäisi hirveellä kiireellä laittaa kämppää kuntoon huomista leffailtaa varten mutta ei jotenki vaa jaksa.

Mutta itse asiaan eli Halloweeniin.
Perjantaina lähettiin letkassa sinne ja yllättäin oltiin jo lähdössä myöhässä semmoset 25 minsaa eli päätettiin suorilta käydä Kemissä kaupassa joka oli jopa järkevä päätös koska talvirajoitukset oli astunu voimaan ja ennen yhdeksää ei Ouluun oltaisi kerettykää. Matka meni sinänsä ok, Kemistä otettiin Hanna ja Henriikka kyytiin, pysähdyttiin Kemin jälkeen kahvilla Lapintuulessa (joo joo, se on Neste Motorest nykyään mutta se oli Lapintuuli vielä 10 vuotta sitten!), yhdellä taukopaikalla ennen Oulua (Valtterilla oli muurahaisia housuissa tai jotain, juoksi aika vauhdilla vessaan) ja lopulta Oulunsalon Shellillä jossa laitettiin afrot ja puvut päälle :D
Koppanaan mennessä ajeltiin pari kertaa ohi oikeista risteyksistä ja muutenki vanhan pää löi välillä tyhjää kun olisi pitänyt suunnistaa, ei näköjään 6 vuotta aikaisemmin, päivänvalolla tehty reissu auttanu leirikeskuksen löytämisessä :/
Lopulta Koppana löyty ja funkyn soidessa kaarrettiin pihaan ja mentiin valtaamaan keittiö. Ihmisten ilmeet oli aika hyviä. Kannatti siis vetää WTF-sisääntulo.

Viikonloppu meni pääsääntöisesti palellessa. Koppana on kesä leirikeskus joten lämmitys ja eristykset on aika mitättömät. Eka yönä jopa minulla oli kylmä, tokana yönä minulla oli äidin makuupussi ja sitten oliki kuuma. Ite en onnistunu sairastumaan (koputetaan puuta...) mutta aika moni valitteli jälkikäteen asiasta. Ensi kerralla Halloweeni jossakin muualla, kits.

Pelit oli hauskoja.

No-Fun pelattiin jo perjantaina ja nimi sanoo jo kaiken, hauskuus oli kiellettyä. Valtteri, Sami ja Laura yritti parhaansa mutta ne oli liian helppo ignorata joten pelistä jäi vähän väkinäinen olo. Hauskoja proppeja olivat keksineet ja välillä oli vaikeuksia itelläki pidätellä hymyä/naurua mutta pitemmän päälle se alkoi vain kyllästyttämään. Hyvä idea mutta tarvisi hieman parantamista toteutuksessa.

Pähkinäsaaren kirouksessa pelasin vanhaa ninjamestaria joka oli tullut testaamaan nuorien oppilaidensa kykyjä piraattien keskelle. Ohjelmassa oli mm. rommin juontia ja merimiespainin karibian mestaruuskisat. Ninjat aiheuttivat parhaansa mukaan hämminkiä ja kartuttivat taitojaan varastelemalla erinäisiä esineitä/asioita, välillä jopa vaatteita päältä. Muutaman kerran esineiden siirtäminen piraatilta toiselle aiheutti tappeluita mutta todellista vahinkoa ei saatu aikaan ennen kuin lavastettiin piraattien kapteenin murha. Tämä aiheuttikin kivasti säpinää jonka turvin lopulta ninjat siirtyivät pois. Sain myös karsittua vaarallisen hyvin oppineista oppilaistani yhden turhimmista ja näin uhkaa pienemmäksi omalta kohdaltani, olisivathan oppilaani ehkä viidestään jopa pärjänneet minulle. Loput pidetäänkin sitten kurissa ja nuhteessa.

Ja sitten viikonlopun päätapahtuma eli Zombie Survival 2.0.
Peli siis pohjautuu löyhästi Resident Evil -pelisarjaan ja larpissakin tavoitteena on löytää avaimia ja käyttökelpoisia esineitä samalla tutkien pelialuetta. Tällä kertaa motiivina oli saada seerumi joka oli kehitetty tässä tutkimuslaitoksessa ja johon oli kutsuttu erinäisten tahojen edustajat neuvottelemaan seerumin ostosta. Tietenkään homma ei mennyt putkeen vaan koko laitos oli pimeä, sekaisin ja heti alkumetreiltä näki ettei siellä ketään ihmistä ollut meitä vastaanottamassa. Joten laitosta tutkimaan!
Erinäisiä ruiskuja, lääkepulloja ja vihreän hohtoisia lätäköitä löytyi jo ensimmäisistä huoneista ja ihmisillä alkoi tulla vähitellen huono-olo. Vartiotuvasta löytyi vanhempi tutkija joka oli ihmeissään siitä että ihmisiä oli tullut sinne koska hän kuulemma oli lomauttanut kaiken muun henkilöstön. Hän kertoi että ruiskut sisälsivät jotain vanhemman tutkimuksen vasta-ainetta joka voisi vaikuttaa tähän huonoon oloon. Luonnollisesti sitä piti kokeilla ja ryhmäni Tanja (Suska), Jaana (Heli) ja Devil (Lenski joka leikki koiraa :D ) saivat minulta pistoksensa ja kaikkien olo parani (OHO!).
Tässä vaiheessa alkoi porukka tipahdella ja jostakin kumman syystä kuolla. Myös kellarista löytynyt tutkija aiheutti hyökkäävällä luonteellaan ja kumman jäykällä kävelyllään ylimääräistä kummastusta. Kohta kun nämä kuolleetkin henkilöt alkoivat harrastaa samaa niin oli ilmiselvää että jotakin oli aika pahasti vialla (niin kuin se irti revitty käsi suihkussa ei olisi riittänyt varoitukseksi...). Tässä vaiheessa päätimme hälyttää kyydin hakemaan meitä pois ja radio löytyikin, ikävä kyllä sateliitti ei vielä ollut kantamalla joten odotellessa lähdimme tutkimaan myös muut paikat laitoksesta. Varastosta löytyi tutkijoita jotka olivat huonossa kunnossa ja halusivat parantamisen jälkeen vain pois koko paikasta. Tässä välissä oli sateliittikin tullut kantamalla ja saimme kyydin tulemaan, 10 minuuttia sillä sanottiin kestävän. Noh, odottelimme kyytiä, juoksimme zombeja karkuun (kyllä, ne oli zombeja ja niitä oli lisääntyvissä määrin) ja kirvasimme 20 minuutin päästä kun kyytiä ei vieläkään ollut tullut. Tähän mennessä Devil oli jo syöty ja me muut otettu muutamat shotit lisää ruiskusta ja menimme ihmettelemään radioon syytä miksi kyyti viipyi.
Ilomme olikin rajaton kun huomasimme että toisessa päässä olikin nauhoitus joka toisti kokoajan samaa 10 minuuttia. Joten lisää zombien väistelyä ja lopulta piiloutuminen varastoon johon saapui myös tämä tohtorimme johon törmäsimme vartiotuvassa. Hän kertoikin miten kaikki oli mennyt perseelleen laitoksessa ja meidän pitäisi kerätä puuttuvat tutkimusmateriaalit ja päästä pois paikalta tai kaikki menisi hukkaan. Juuri kun lähdimme liikkeelle ja olimme pääsemässä pois huomasimme että kyyti oli saapunut mutta poistui juuri ilman meitä. PELI OHI!
Sanoisinko että otti päähän tässä kohtaa.
Peli oli kyllä hauska ja siinä juoksennellessa ei edes tullut kylmä. Kyllä tuota jaksaisi vielä uudelleenkin pelata.

Sunnuntaina lähdettiin pois siinä siivoilujen jälkeen ja ajelin Emmi, Laura ja Sini kyydissä pois. Käytiin Riccionessa syömässä pizzaa (ja oli jälleen hyvää) sitten vein tytöt asemalle. Ite painuin vanhempien luo jossa olin hieman koomainen.

Viikonloppu oli siis kiva ja oli mukava nähdä erinäisiä immeisiä jotka jostakin syystä ovat taas jääneet vähemmälle näkemiselle.

Current Mood: amusedamused

Kävin tosiaan eilen tekemässä Orientaation yhden osion (maailmantalous yms.) tentin ja siitä tuli sähköpostiin viesti joka aiheutti täydellisen ROLF efektin. Tenttiin menin täysin valmistautumatta, en edes käynyt netistä kattomassa materiaalia mikä siihen oli ja suolsin semmoista paskaa omasta mielestäni että pelkäsin etten pääse tenttiä edes välttämättä läpi. Noh, voi kuvitella mitä tapahtui kun opettajalta tuli viesti mailiin jossa kerrottiin etten ollut pelkästään läpäissyt tenttiä vaan myös saanut täydet 15/15 pistettä :D

Puoli tuntia hajoilin siihen ja edelleenki se kummastuttaa kun ajatteleeki asiaa ;)
Onneksi luin sen viestin kämpillä enkä täällä luennolla :D

Current Location: Kampuksen Auditorio
Current Mood: confusedconfused
Current Music: Luennoitsijan tasaisen tappava ääni
Back Viewing 10 - 20 Forward